Telefon: +385 1 6223 233

O nama

 

Tvrtka URBANI PROSTOR d.o.o. osnovana 2007. godine u Zagrebu, prepoznatljiva je po kontinuiranom djelovanju sve do danas u više poslovnih segmenata; od arhitektonskog projektiranja, nadzora nad izgradnjom do investiranja u stanogradnju i promet nekretninama.
Zahvaljujući svojim visokim kriterijima i pristupu u izradi kvalitetnih i suvremenih arhitektonskih rješenja, djelatnici tvrtke URBANI PROSTOR d.o.o. stvorili su prepoznatljivi identitet u području stambene arhitekture, zgradama društvene i poslovne namjene. 

Djelatnici tvrtke URBANI PROSTOR d.o.o. u mogućnosti su nositi se s najzahtjevnijim projektima i to od njihova idejnog začetka pa sve do finalnog plasmana na tržište. Investitora pratimo od prvih razgovora i skica, preko izrade cjelokupne projektne dokumentacije potrebne za ishođenje akata za gradnju, pa do nadzora same gradnje i dovođenja građevine do uporabe i pune funkcionalnosti. Uz naše djelatnike zaposlene u uredu u Zagrebu, ostvarena je dugogodišnja kvalitetna suradnja sa specijaliziranim kooperantskim tvrtkama, tako da jamčimo za isporuku kompletne projektne dokumentacije u dogovorenim rokovima. 
Među mnoštvom referenci koje su potvrda reputacije tvrtke URBANI PROSTOR d.o.o., središnje mjesto zauzimaju projekti

 

 

 

 

 

 

 

Kontakti:

Dragutina Domjanića 1
10 410 Velika Gorica
Hrvatska

Telefon: + 385 1 6223 233
urbani-prostor@urbani-prostor.hr
www.urbani-prostor.hr
  
  

Gdje smo